SPX Flow

SPX FLOW – innovative løsninger i en kompleks verden

SPX FLOW, som har hovedkontor i Charlotte, North Carolina, er en global produktions- og ingeniørvirksomhed med drift på mere end 35 markeder verden over.

Virksomheden opererer inden for mange forskellige industrigrene, såsom fødevareindustrien, energisektoren, olie og gas-industrien og marineindustrien.

Med mere end 8.000 medarbejdere, fabrikker i over 35 lande, salgskontorer i mere end 150 lande og en omsætning på ca. 14 milliarder kroner, hører SPX FLOW til én af de større spillere inden for sit felt.
Ikke mindst løsninger til forarbejdning af mejeriprodukter er et vigtigt område for SPX FLOW. I Danmark har SPX FLOW afdelinger i Silkeborg, Kolding og Søborg. På de to danske innovationscentre i Silkeborg og Søborg samarbejdes der dagligt med kunderne om at udvikle nye produkter og procesløsninger, som imødekommer forbrugernes krav til nye og sunde føde- og drikkevarer.

Bliv en solution maker
SPX FLOW har stor fokus på at være ”solution makers”, så som mejeriingeniør er der flere muligheder for at være med til at finde nye løsninger på kundernes mange udfordringer og gøre tingene lidt nemmere i en kompleks verden.

I SPX FLOW er arbejdskulturen præget af de tre værdier ”Empower, Evolve og Exceed”, og virksomheden dedikerer en stor del af tiden og energien på innovation. Uanset om det er som specialist, projektleder eller leder kan du som mejeriingeniør komme til at arbejde med udvikling, salg og teknologi for nogle af verdens mest anerkendte sundheds-, ernærings- og industrivirksomheder.