Uddannelsen

Uddannelsen

Kandidatuddannelsen – Master in Dairy Science and Technology gennemføres som en 2-årig overbygning på den 3-årige fødevarevidenskabelige bacheloruddannelse samt et halvt års mejeripraktik, der udgøres af et teoretisk forløb, skoleophold samt praktik på to forskellige virksomheder/mejerier.

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af SCIENCE: Københavns Universitet – Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet.  Læs mere her.

De første mejeriingeniører blev uddannet i 1921, og er en anerkendt uddannelsen, der løbende bliver opdateret i tæt samarbejde med danske mejerier og industrivirksomheder – ogmedlemmer af Industrigruppen bag mejeriingeniøruddannelsen. Den er derfor sammensat, så den færdiguddannede mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er velforberedt på at virke i en pulserende og international hverdag.

Samarbejde med erhvervslivet giver mulighed for virksomhedsekskursioner og -besøg, kommerciel indsigt og særdeles gode muligheder for at etablere et stærkt netværk med henblik på senere jobmuligheder.

Undervisningen på kandidatuddannelsen foregår på engelsk og omfatter forelæsninger, projekter, praktiske øvelser og eksperimentelt arbejde.

Uddannelsen afsluttes med specialeskrivning, som behandler aktuelle problemstillinger og foregår i tæt samarbejde med en virksomhed.

 

læs mere på KU om uddannelsen 

Introx1Dag

    Production Manager

    Bjarke Damsgaard Jørgensen
    Se mere

    Global Category Manager

    Anne Sophie Pauli Rædkjær
    Se mere

    Scientist

    Peter Bæk Skou
    Se mere

    Product and Process Designer

    Michael Skovhus
    Se mere

    Senior Application Scientist

    Cecilie Lykke Marvig Nielsen
    Se mere
    39.891
    kr
    Gennemsnitsløn for nyuddannet 2017
    24
    Antal mejeriingeniører dimmitteret 2017
    6
    Ledighedstal 2017