Introx1dag Registrer dig her

Introx1dag

Går du og leger med tanken om at uddanne dig til ingeniør, så kom med os en tur ind i mejeriuniverset og blive mejeriingeniør for 1 dag! Vores mejeriingeniører er faktisk med til at finde ud af, hvad vi skal spise i fremtiden og mange andre seje ting.

Introx1dag

Overvejer du at blive mejeriingeniør, og vil du gerne opleve hvordan en arbejdsdag ser ud for en yngre mejeriingeniør i en af de virksomheder, du drømmer om at blive ansat i?

Hvis ja – så bliv mejeriingeniør for 1 dag ved at udfylde oplysningerne nedenfor og send blanketten af sted til os. Vi vil kontakte dig i løbet af få dage, og vi vil forsøge at lave det helt rigtige match, så dine ønsker til virksomhedstype og fagområde bliver opfyldt. Hvis du har særlige ønsker, bemærkninger eller overvejelser, så må du gerne skrive det til os i tekstrubrikken nedenfor. Vi vil gøre vores bedste for at du får en spændende dag sammen med en mejeriingeniør, som er i fuld gang med sin karriere.

Har du væsentlige transportomkostninger til/fra den virksomhed, der er relevant for dig at besøge, tilbyder vi at kompensere billigste rejseform for dig.

Tilmeld dig her

Nysgerrig på at høre mere, inden du beslutter dig?
Kristian Kjærulff Andersen fortæller om hans oplevelse i forbindelse med at være ”Mejeriingeniør for 1 dag” lige  HER