Q-interline

Q-INTERLINE – analyseløsninger til mejerier over hele verden

Q-interline er en familievirksomhed, der blev stiftet i 1996 af CEO Anders Larsen.
Virksomheden udvikler og leverer højteknologiske analyseløsninger og måleudstyr til optimering af processer og produktkvalitet til mejeri-, fødevare-, medicinal- og landbrugsindustrien over hele verden.

En af Q-Interlines nyeste analyseløsninger – Dairy Quant GO – er udviklet til analyse af hovedkomponenter som f.eks fedt, protein, tørstof og laktose i alle former for flydende mejeriprodukter.

I forbindelse med FoodTech Messen 2018, blev Dairy Quant GO bedømt som en ”Verdensnyhed” og har fået tildelt tre stjerner ud af tre mulige indenfor kategorien labudstyr. Endvidere blev den nomineret til FoodTech Award-prisen.

MEJERIINGENIØRENS MANGE ROLLER
Overvejer man en karriere inden for analyse og procesoptimering, er der gode muligheder hos Q-interline, der på sigt får brug for flere mejeri- og fødevareingeniører. Der er forskellige roller man, som mejeriingeniør hos analyse-virksomheden, kan tilbydes. For eksempel kan man arbejde med applikationsudvikling, salg, kommunikation, kunde-support og produktudvikling.

Med uddannelsen til mejeriingeniør i bagagen, gør man hos Q-interline stor brug af sit faglige fundament, når dagligdagen ruller. Mejeriingeniører har en meget bred viden og hos Q-Interline, vil den blive efterspurgt og udfordret fra dag et.

Med viden om produkter og processer i mejeriindustrien, opbygningen på et mejeri og de forskellige roller og arbejdsopgaver, er man en værdifuld “mejeri-ekspert” for virksomheden.