Karriere

Karriere

Er du klar på en fremtid med udfordringer og muligheder? Hvor succesen ligger i overskuddet, overblikket og detaljen?

Drømmer du om en karriere og et arbejde i danske og internationale virksomheder omgivet af kolleger fra hele verden – og vil du have en hverdag og et liv, præget af et stærkt netværk, passion, udfordrende arbejdsopgaver og mange karrieremuligheder, hvis du har lysten og ambitionerne?

Kan du li’ at arbejde dedikeret og fokuseret, og føle, at den viden du får via din uddannelse har værdi i praksis? Med din helt unikke platform af viden om processer og produkter, åbnes døre til en spændende karriere, hvor du kan arbejde med ledelse, med processtyring, kundekontakt, salg og markedsføring, eller rådgivning. Du kan også vælge at få ingredienserne mellem fingrene eller fordybe dig i forskning. Mulighederne er mange – og uddannelsen til mejeriingeniør er internationalt anerkendt. Du får ganske enkelt et adgangskort til mange forskellige jobs og jobfunktioner i både ind- og udland!

Dimittender fra mejeriingeniøruddannelsen har en af de laveste arbejdsløshedsprocenter blandt akademikere – hvor startløn og beføjelser ligger i den meget attraktive ende af skalaen.

  Production Manager

  Bjarke Damsgaard Jørgensen
  Se mere

  Global Category Manager

  Anne Sophie Pauli Rædkjær
  Se mere

  Scientist

  Peter Bæk Skou
  Se mere

  Product and Process Designer

  Michael Skovhus
  Se mere

  Senior Application Scientist

  Cecilie Lykke Marvig Nielsen
  Se mere
  41.219
  kr
  Gennemsnitsløn for nyuddannet
  6
  Antal mejeriingeniører dimmitteret 2024
  1
  Ledighedstal