SiccaDania

SiccaDania – en international virksomhed med mange muligheder

SiccaDania er – på trods af bare 8 år på bagen – blevet en betydelig spiller på det internationale marked for procesudstyr.

Virksomhedens speciale er levering af avancerede procesudstyrs-løsninger inden for teknologierne inddampning, spray-tørring, flash-tørring, frysetørring, membranfiltrering og miksning samt udstyr til planteprotein forarbejdning som cykloner. Løsninger, der henvender sig primært til kunder i den globale mejeri-, fødevare-, ingrediens- og stivelses-industri.

SiccaDania er 100% danskejet med hovedkontor liggende i Birkerød. Virksomheden har afdelinger og selskaber i blandt andet Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Singapore, Kina, Brasilien og Canada, og mere end 400 ansatte.

Siden opstarten i 2014 har SiccaDania stiftet flere datterselskaber; SD Filtration, SD Freeze Drying og Daniatech.

Mejeriingeniør hos SiccaDania

Som mejeriingeniør er der flere forskellige indgangsvinkler til at blive en del af den succesfulde og voksende, internationale virksomhed. Det kan både være inden for fx salg, design eller mere hands-on-arbejde.

Har du en interesse eller erfaring indenfor salg, kunne du måske finde dig tilrette med opgaver som markedsindsigt, prissætning, tilbudsudarbejdelse.

Er du mere interesseret i arbejdet med design og udvikling af teknologi, er der mulighed for at anlægsdesign, procesudvikling og integration, forbrugstal og optimering kan være omdrejningspunktet for din karrieren.

Er det derimod det praktiske arbejde med teknologien der trækker, er der mulighed for at få en rolle som hands on-ingeniør med opgaver som opstart og optimering af anlæg, undervisning, forsøgskørsel og udvikling.

De gennemsyrende værdier er ”medarbejdere”, ”kunder” og ”teknologien”. SiccaDania tror på at deres ansatte er nøglen til succes igennem deres erfaring og lyst til at forbedre fødevareteknologier. Og teknologierne er i konstant og rivende udvikling, så der er altid spændende karrieremuligheder hos SiccaDania.