Danish
 


 
 

UDDANNELSEN

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af SCIENCE: Københavns Universitet - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet.  Læs mere her.

Kandidatuddannelsen – Master in Dairy Science and Technology gennemføres som en 2-årig overbygning på den den 3-årige fødevarevidenskabelige bacheloruddannelse samt  et halvt års mejeripraktik, der udgøres af et teoretisk forløb – et skoleophold samt praktik på to forskellige virksomheder/mejerier. Praktikken er velorganiseret og velintegreret i hele branchen. 
 
Uddannelsen er blevet udformet i tæt samarbejde med danske mejerivirksomheder og følgeindustrien. Den er derfor sammensat, så den færdiguddannede mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er velforberedt på at virke i en pulserende og international hverdag i virksomhederne. 
 

Undervisningen på kandidatuddannelsen foregår på engelsk og omfatter forelæsninger, projekter, praktiske øvelser og eksperimentelt arbejde.

 

 

KARRIERE

Kan du li’ at arbejde dedikeret og fokuseret, og føle, at den viden du får via din uddannelse har værdi i praksis? Med din helt unikke platform af viden om processer og produkter, åbnes døre til en spændende karriere, hvor du kan arbejde med ledelse, med processtyring, kundekontakt, salg og markedsføring, eller rådgivning. Du kan også vælge at få ingredienserne mellem fingrene eller fordybe dig i forskning

 

TRYK HER FOR AT LÆSE MERE
OM DINE MULIGHEDER