Danish
 

Her kan du møde tre forskellige profiler, som er godt i gang med deres mejeriingeniørkarriere:

Karriere

Er du klar på en fremtid med udfordringer og muligheder? Hvor succesen ligger i overskuddet, overblikket og detaljen? Drømmer du om en karriere og et arbejde i danske og internationale virksomheder omgivet af kolleger fra hele verden - og vil du have en hverdag og et liv, præget af et stærkt netværk, passion, udfordrende arbejdsopgaver og mange karrieremuligheder, hvis du har lysten og ambitionerne?
 
Kan du li’ at arbejde dedikeret og fokuseret, og føle, at den viden du får via din uddannelse har værdi i praksis? Med din helt unikke platform af viden om processer og produkter, åbnes døre til en spændende karriere, hvor du kan arbejde med ledelse, med processtyring, kundekontakt, salg og markedsføring, eller rådgivning. Du kan også vælge at få ingredienserne mellem fingrene eller fordybe dig i forskning. Mulighederne er mange - og uddannelsen til mejeriingeniør er internationalt anerkendt. Du får ganske enkelt et adgangskort til mange forskellige jobs og jobfunktioner i både ind- og udland!
 
Dimittender fra mejeriingeniøruddannelsen har en af de laveste arbejdsløshedsprocenter blandt akademikere – hvor startløn og beføjelser ligger i den meget attraktive ende af skalaen.
 

Se vores film:

 
 
 

 

 

Studenter- OG SAMARBEJDSFORUM

Her kan du finde forskellige informationer for såvel studerende, undervisere og medlemmer af Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen samt andre interesserede.

I studenterforum kan du søge informationer og links til virksomhederne i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen, til mulige studenterjobs og feriejobs samt information om specialer og projekter.

I samarbejdsforum findes information om Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen og kontaktpersoner i medlemsvirksomhederne. 

 

STUDENTERFORUMSAMARBEJDSFORUM

Uddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af SCIENCE: Københavns Universitet - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet.

 

TRYK HER FOR AT LÆSE MERE
OM UDDANNELSEN