Sprog

<< Tilbage

Karrierebussen 2017

Mandag • 16 Oktober • 2017 :: Tirsdag • 17 Oktober • 2017

Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen inviterer dig på en forrygende tur til seks af Danmarks store virksomheder. Er du nysgerrig efter at kigge ind, og se hvilke muligheder, du vil møde, hvis du vælger ”Dairy Science & Technology” og dermed en karriere som mejeriingeniør? Vi garanterer ikke, at du finder dit drømmejob, men på to dage besøger vi forskellige virksomheder med hver deres speciale, som kan være potentielle arbejdspladser for dig med en MSc in Dairy Science and Technology i bagagen.

Måske er du på 1. eller 2. år af din bachelor og synes, at det er alt for tidligt at tænke på jobmuligheder? Men for at kunne prioritere det rigtige speciale, de rigtige kurser og vælge den praktik, der giver de bedste karrieremuligheder - får du her muligheden.

Det praktiske
Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen sørger for alt det praktiske - transport, forplejning, overnatning osv. Du skal blot møde op og være åben og interesseret i at høre mere om de virksomheder, vi besøger.

Program og tilmelding
Programmet er nu klar - se link i øverste højre hjørne.
Tilmeld dig på [email protected] med navn, adresse, mobil og studie/årgang inden 7. oktober.
Hvis det er nødvendigt at prioritre tilmeldingerne , vil den være 1) Bachelorstuderende på 2. årgang; 2) Øvrige bachelorstuderende; 3) Kandidatstuderende på Dairy Technology.

Spørgsmål
Spørgsmål kan rettes til [email protected] eller på 51242476 - så hjælper vi dig gerne.

 

Tilmelding
Tilmeld dig på [email protected] med navn, adresse, mobil og studie/årgang inden 7. oktober. Hvis det er nødvendigt at prioritere tilmeldingerne, vil den være 1) Bachelorstuderende på 2. årgang; 2) Øvrige bachelorstuderende; 3) Kandidatstuderende på Dairy Technology.
Files

See english version

KARRIERE SOM MEJERIINGENIØR

Vil du være en del af en stolt, dansk tradition, som er efterspurgt, anerkendt og højt estimeret over hele verden, fra Buenos Aires til Beijing? Og kunne du tænke dig at arbejde med din viden inden for mælk og mejeriprodukter, fødevarer, teknologisk udstyr, ingredienser, og medicin?
 
I så fald ligger verden og fremtiden for dine fødder. En master i Dairy Science & Technology giver dig ikke alene en karriere med alsidighed og forskellige arbejdsopgaver. Du får et unikt netværk over hele verden, du kan åbne døre i mange brancher og virksomheder - nationalt og internationalt og du er med til at designe, udvikle og (skabe) eller fremstille fremtidens fødevarer. 

 

 

DAIRYFORUM OG INDUSTRIGRUPPEN

Her finder du forskellige informationer for såvel studerende, undervisere og medlemmer af Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen samt andre interesserede.
 
I Dairyforum vil du finde de informationer og links som har med Dairy Forums aktiviteter at gøre. 
 
Under Industrigruppen findes information om Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen og kontaktpersoner i medlemsvirksomhederne.
 
 

DAIRY FORUMINDUSTRIGRUPPEN